Welkom
Links
Contact
Gastenboek
 

 

 

 

 

 

 

Groepshealing

foto micheline

Vortex groepshealing

Wil je meer energie? Genieten van een diepe ontspanning? Een gevoel van eenheid met jezelf ervaren? Heb je een specifieke vraag, probleem of thematiek?

Een VortexHealing ondersteunt je om meer in balans te komen, zowel fysiek als emotioneel. Deze energetische healing geeft een diepe ontspanning, geeft ruimte en inzicht in thema's die in je leven spelen en werkt enorm verzachtend op emotionele pijn.
Het is een uitstekende methode om je lichaam en geest weer even helemaal op te schonen, te ontspannen, rust te gunnen, energie te krijgen en jezelf de ruimte te geven.
Heb je een specifieke vraag, probleem of thematiek, dan geeft VortexHealing meer ruimte, inzicht en licht daarin. Daarnaast geeft het inzicht in wat er aan ten grondslag ligt aan de thema`s, waar je in je leven tegenaan loopt. Omdat je opener wordt kunnen andere therapieën of bijv. het gebruik van Bach Bloesem Remedies een diepere werking hebben.

Nieuwe data en plaats volgen.

Voor meer en gedetailleerdere informatie over VortexHealing kunt u terecht bij:www.vortexhealing.org en www.vortexnederland.nl