Welkom
Links
Contact
Gastenboek
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mimilusBach Bloesem Activiteiten

Naast de Bach cursussen kan het fijn zijn opnieuw geïnspireerd te worden, kennis op te frissen en mensen te ontmoeten die de Bach Bloesem Remedies een warm hart toedragen.

Voor de de derde keer is er weer een Bach Bloesem Reis; van 2 t/m 5 juni 2011. Een unieke kans om met fijne mensen het Bach Centre Mount Vernon te bezoeken en nog veel meer.

Bach Inspiratie dag staat twee keer per jaar op het programma en is elke keer weer anders van inhoud door de wisselende samenstelling van mensen, andere vragen en ervaringen.

Nieuw op het programma van 2011

Coachen met Bach Remedies. Dit is een 3 daagse workshop in therapeutische vaardigheden om gemakkelijker met je zelf en anderen te kunnen omgaan.

Kinder themadag: Kinderen liggen ons na aan het hart. Via je kinderen kom je ook veel over jezelf te weten. Het is een dag over jezelf en je kijk op kinderen.

Niveau 2 verdiepingsdag: Een dag om je kennis op te frissen, geïnspireerd te worden en een dag om je op niveau 3 de Consulententraining te kunnen voorbereiden

De kunst van het helpen: Wat is helpen? We onderzoeken onze eigen ideeën, gevoelens, ervaringen en motieven over helpen en de verschillende facetten van de helpende Bach Bloesems.

Deze dagen kan je ook in je eigen omgeving organiseren als je een aantal mensen bij elkaar kan brengen.

 

Voor opgave ga naar info@my-vision.net